Verlopen

K9 Shop gaat opruimen. En daar kun jij van profiteren met mooie kortingen op tal van producten voor jouw hond, kat, knaagdier of vogel. bij K9shop.nl

K9shop.nl
Aanbiedingen score0
Shoppen
k9magazijnverkoop
Aanbiedingen score0
Shoppen
k9magazijnverkoop

Omschrijving van de actie

K9 Shop gaat opruimen. En daar kun jij van profiteren met mooie kortingen op tal van producten voor jouw hond, kat, knaagdier of vogel. Onze uitverkoop is van 31 mei tot en met 5 juni en geldt op een deel van ons assortiment.

Loop binnen en vind onder meer geselecteerde hondensportartikelen, kleding, hondenmanden, halsbanden, riempjes, krabpalen, kattenmanden, kooien en tal van andere accessoires en verzorgingsproducten tegen zeer lage prijzen.

En van de volgende topmerken:

Julius-K9,
Beeztees,
Trixie,
Artero,
Andis,
Laroy Duvo en vele andere.

Je vindt ons aan de Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel. We zijn geopend van 9.00 uur tot 17.00. Op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

MIS ONZE UITVERKOOP NIET!
Deze uitverkoop vindt uitsluitend plaats in ons magazijn. We verzoeken iedereen zich aan de coronamaatregelen te houden.
Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, willen wij toch mee laten profiteren met een 10% korting op ons gehele assortiment met uitzondering van hondenbrokken.

Kortingscode: k9magazijnverkoop
uitzondering op de 10%, zijn de hondenbrokken

Wees er snel bij voordat de actie verlopen is!

Werkt de actie? Laat het weten!

Laat een reactie achter

kortingen.info
Logo