Entertainment en ontspanning

ontspannenTijd om te relaxen en om te genieten van Quality Time! Op kortingen.info zie je altijd info over leuke acties en kortingen waarmee je eens echt even kunt ontspannen. Iedereen doet dat anders. De één gaat de hele dag op pad met volop vermaak en de ander gaat lekker relaxen. Het kan allemaal! Klik op de mogelijkheden en maak direct gebruik van de deals voordat het te laat is.

Valentijnsaanbieding
Kortingscode
11 uur geleden 8 dagen resterend

Valentijnsaanbieding

Maak gebruik van de kortingscode VALENTINE15 en profiteer van €15,- korting op onze sport en muziek tickets. De actie loopt van 1 tot 14 februari. De algemene voorwaarden van P1 Travel zijn van toepassing op deze actie.
Shoppen
Kortingscode bekijken
ACTIESNL bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
9 uur geleden 53 dagen resterend

ACTIESNL bij Plopsa.be/nl

• 10 euro tickets >1m op Plopsaland De Panne & Plopsa Coo • 6 euro tickets >1m op Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua Landen-Hannuit, Plopsa Indoor Coevorden & Plopsa Station Antwerp
Shoppen
Kortingscode bekijken
Algemene deals
Aanbieding
11 uur geleden 328 dagen resterend

Algemene deals

Bezoek de beste sportevenementen met onze topdeals! Op de deals pagina's van P1 Travel is er sprake van roulerende deals en het OP=OP principe.
€5 korting op Plopsa Indoor Coevorden tijdens de voorjaarsvakantie bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
Van 16 februari t/m 4 maart profiteer je van €5 korting op tickets voor het Plopsa Indoor Coevorden. De tickets zijn nog tot 2 jaar na aankoop geldig. Ter promotie van deze actie zijn tevens banners beschikbaar gemaakt.
Shoppen
BUMBA
40% korting op tickets van alle Plopsa parken bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
Omdat we houden van een liefdevolle attentie, geniet je speciaal voor Valentijn van een unieke webshop-korting van maar liefst 40% op je tickets voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden & Holiday Park! Bestel nu je tickets met promocode ‘VALENTIJN’! Actie start op dinsdag 13 februari en eindigt op donderdag 15 februari om 23u59. Tickets geldig op een openingsdag naar keuze t/m 1 mei 2018.
Shoppen
VALENTIJN
15% Off on all Musement Product bij Musement NL
Kortingscode
THE PERFECT GIFT IS AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE Let yourself be inspired by our selection of activities with -15% Off! Discount: 15% Min Spend: 40€ Valid Until: 25/12/17
Shoppen
CHRISTMAS15AFF
Vier Kerst met Klus en krijg €5 korting op je tickets bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
Vier Kerst met Klus in Plopsa Indoor Hasselt en krijg €5 korting! Actieperiode: Tot en met 7 januari '18. Tickets zijn 2 jaar geldig na aankoop.
Shoppen
KERST
Vier Kerst met Maya, Wickie en Heidi en krijg €5 korting op je tickets bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
Vier Kerst met Maya, Wickie en Heide in Plopsa Indoor Coevorden en krijg €5 korting! Actieperiode: Tot en met 7 januari '18. Tickets zijn 2 jaar geldig na aankoop.
Shoppen
KERST
Beleef een magische Kerst in Winter Plopsaland en krijg €10 korting op je tickets bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
Beleef een magische Kerst in Winter Plopsaland en krijg €10 korting! Actieperiode: Tot en met 7 januari '18. Tickets zijn 2 jaar geldig na aankoop.
Shoppen
WINTER
40% Black Friday korting op alle parken bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
Geniet tijdens het Cyber Weekend, van Black Friday t.e.m. Cyber Monday, van een unieke webshop-korting van 40% en bestel je voordelig e-ticket (>1m) voor Plopsaland De Panne (Winter Plopsaland), Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Indoor Coevorden. Tickets geldig op een openingsdag naar keuze t/m 7 januari 2018. Controleer steeds de openingsuren & -dagen & evenementen op plopsa.be! Korting van 40% wordt verrekend op het kassatarief. Actie loopt van 23/11/17 om 22u tot 27/11/17 om 23u59.
Shoppen
BLACK
€10 korting op Plopsaland de Panne bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
Vanaf vandaag starten weer de Plop Feestweekends! Daarmee ontvangt de klant €10 korting op tickets voor Plopsaland de Panne. Actieperiode van de code: Vanaf vandaag t/m 26 november Geldigheid van de tickets: 2 jaar na aankoop
Shoppen
FEEST
€5 korting op de Plopsa parken bij Plopsa.be/nl
Kortingscode
Vanaf vandaag starten weer de Plop Feestweekends! Daarmee ontvangt de klant €5 korting op tickets van de Plopsa parken. Actieperiode van de code: Vanaf vandaag t/m 26 november Geldigheid van de tickets: 2 jaar na aankoop
Shoppen
PLOPSADEALS
kortingen.info
Logo