Verlopen

Een beoordeling afgeven – zo werkt het! bij Waschbaer.nl

Waschbaer.nl
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Omschrijving van de actie

Artikeleigenschappen, kwaliteit, duurzaamheid, pasvorm – dat alles zijn criteria, die voor een Waschbär-klant belangrijk zijn! Jouw beoordeling is voor ons een stimulans, ons steeds te verbeteren. Schrijf daarom een beoordeling over een door jouw gekocht artikel met je eerlijke mening en laat zo andere klanten van jouw ervaring profiteren. Een beoordeling schrijven kan iedereen, die een klantenaccount heeft in de Waschbär-Shop en in het bezit is van een van onze producten.
Wij vinden het fijn dat je met jouw ervaring andere klanten bij de aankoopbeslissing wilt helpen.

Om een beoordeling af te kunnen geven, dien je in de Waschbär-shop aangemeld zijn.
Zoek het door jou bestelde artikel in de shop en klik naast de sterren op de productpagina op de link “Dit artikel beoordelen”. Meld je vervolgens aan. Zodra je je hebt aangemeld, kun je je beoordeling afgeven.
Win met je artikelbeoordeling een Waschbär-verrassingspakket!

Met iedere beoordeling maak je automatisch kans om een Waschbär-verrassingspakket te winnen. De verloting vindt iedere maand plaats onder alle beoordelingen die in deze maand zijn ingevoerd. Hoe meer beoordelingen je schrijft, hoe groter de kans om te winnen, want je neemt niet per persoon deel, maar per geschreven beoordeling.

Deelnamevoorwaarden

Let op: Om misbruik te voorkomen zijn alleen beoordelingen van geregistreerde gebruikers toegestaan. Omdat we de mening van onze klanten zeer serieus nemen, wordt iedere afgegeven beoordeling gelezen en gecontroleerd aan de hand van onze beoordelingsrichtlijnen. Vanwege deze verwerking verschijnt de beoordeling niet direct, maar eventueel pas na enkele dagen. Wij vragen hiervoor begrip.

Wees er snel bij voordat de actie verlopen is!

Werkt de actie? Laat het weten!

Laat een reactie achter

kortingen.info
Logo