Verlopen

15% korting op bijna alles bij HEMA

HEMA
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Omschrijving van de actie

15% korting op bijna alles voor meer HEMA leden
Met deze actie ontvang je 15% korting op een groot deel van het HEMA assortiment bij besteding vanaf € 20,-. Deze actie is exclusief voor ‘meer HEMA’ klantenpashouders. De korting geldt in de winkel uitsluitend op vertoon van je plastic of digitale klantenpas. De korting geldt op www.hema.nl uitsluitend door voorafgaand aan het afrekenen in te loggen met je ‘meer HEMA’ account, ook als je bestelling in de winkel wordt afgehaald.
De korting is geldig voor betaalde aankopen in de winkel en voor online orders geplaatst van donderdag 22 augustus t/m zondag 25 augustus 2019.
Uitgesloten van deze actie zijn: boeken en media, bakkerij-assortiment, cadeaukaarten, fietsen, fotoartikelen en fotoservice, wijn, gebak, HEMA-tickets, Instax®, klantenpas, Lekker weg, matrassen, notarisservice, ontwerp het zelf, plastic tasjes, raambekleding op maat, telecomproducten, verzekeringen en zelfzorgmedicatie.
De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of kortingscodes. De aanbiedingen zijn niet te combineren met elkaar of met andere lopende acties.
De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.
HEMA behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Wees er snel bij voordat de actie verlopen is!

Werkt de actie? Laat het weten!

Laat een reactie achter

kortingen.info
Logo